ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τι είναι το Σου Τζοκ? – Αυτοθεραπεία με βελονισμό

Τι είναι το Σου Τζοκ? – Αυτοθεραπεία με βελονισμό

Η θεραπεία Σου Τζοκ είναι ένα καινούργιο, άγνωστο μέχρι στιγμής κομμάτι του βελονισμού, προσιτό, αποτελεσματικό και εφαρμόσιμο από κάθε άνθρωπο. Ανακαλύφθηκε πριν μερικά χρόνια από τον Νοτιοκορεάτη επιστήμονα, καθηγητή Πανεπιστημίου, διδάκτορα Πακ Ζε Βου. Η θεραπεία αυτή θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ιατρικές ανακαλύψεις του 20ου αιώνα.

Οι αιτίες είναι οι εξής:

  • Η σου τζοκ υπερτερεί αφάνταστα έναντι όλων των γνωστών, μέχρι σήμερα, μεθόδων αυτοθεραπείας. Είναι η ισχυρότερη και η αποτελεσματικότερη μέθοδος, με την οποία μπορούμε να φροντίσουμε μόνοι μας την υγεία μας.
  • Η θεραπεία σου τζοκ είναι εξαιρετικά εύκολη στην εφαρμογή. Μπορεί να κατανοηθεί μέσα σε μερικές ώρες, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη. Είναι τόσος απλή στην κατανόηση, που στη Ρωσία διδάσκεται με επιτυχία σε κάποιους παιδικούς σταθμούς, ενώ το 1997 εισήχθηκε στο πρόγραμμα πολλών σχολείων μέσης εκπαίδευσης.
  • Η εφαρμογή της σου τζοκ είναι απολύτως ακίνδυνη. Η λανθασμένη χρήσης της μεθόδου δεν μπορεί να σας βλάψει με κανέναν τρόπο. Απλά δεν θα έχει αποτελέσματα.
  • Με τη θεραπεία σου τζοκ είναι δυνατόν να θεραπεύεται κάθε όργανο, κάθε άρθρωση, κάθε μέρος του σώματος. Είναι αποτελεσματική στις περιπτώσεις παθήσεων, οι οποίες θεραπεύονται εξαιρετικά δύσκολα με τα γνωστά, μέχρι σήμερα, φαρμακευτικά μέσα και μεθόδους θεραπείας.
  • Για τη χρησιμοποίηση της θεραπείας σου τζοκ δεν απαιτείται ιατρική μόρφωση και ειδικά εργαλεία. Από τη φύση της προορίζεται για αυτοθεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από καθέναν στο δικό του περιβάλλον.
  • Η θεραπεία σου τζοκ είναι συμβατή με κάθε άλλου είδους θεραπεία. Η εφαρμογή της, ταυτόχρονα με τη θεραπεία μέσω φαρμακευτικών ουσιών, βοτάνων και οποιονδήποτε άλλων μέσων, επιταχύνει αυτόματα τη θεραπευτική διαδικασία.
  • Η θεραπεία σου τζοκ είναι αποτελεσματική σε διάφορες σοβαρές περιπτώσεις ασθενειών, όπου είναι απαραίτητες οι άμεσες πρώτες βοήθειες και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν από κάποιον ειδικό.

Μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει στην ιστορία της ανθρωπότητας άλλη θεραπευτική μέθοδος τόσο απλή στην εφαρμογή, τόσος προσιτή και με πολύπλευρη αποτελεσματικότητα. Η θεραπεία σου τζοκ δεν προτείνει κάποιον εντυπωσιακό τρόπο θεραπείας για κάθε ανίατη ασθένεια, μπορεί όμως να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στον αγώνα τους με δεκάδες συνηθισμένα νοσήματα που τους βασανίζουν. Γι αυτό, δικαιολογημένα ορίζεται ως μια από τις σημαντικότερες ιατρικές εφευρέσεις το υ 20ου αιών

Πηγή: Απόσπασμα από το εγχειρίδιο “Σου Τζοκ και Μόξα” του συγγραφέα Πλάμεν Ιβάνωφ