ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Πώς να χάσω κιλά εύκολα και γρήγορα;

Πώς να χάσω κιλά εύκολα και γρήγορα;

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, πολλοί αναρωτιέστε ποια είναι η μαγική συνταγή που θα σας κάνει να χάσετε κιλά. Για να σας διευκολύνουμε, η ομάδα του Spharm συγκέντρωσε όλες τις δυνατές λύσεις για να καταφέρετε στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα να χάσετε όσα περισσότερα κιλά μπορείτε, με εύκολο τρόπο!

Γιατί να χάσετε κιλά;

Το να έχει κάποιος το κατάλληλο βάρος ανάλογα με το ύψος του, προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία του οργανισμού.  Με το χάσιμο κιλών θα παρατηρήσετε ότι πολλές εργασίες που κάνατε πιο παλιά θα γίνονται πιο εύκολα, θα έχετε περισσότερη ενέργεια, καλύτερο ανοσοποιητικό και ευεξία. Επίσης η εγκεφαλική σας λειτουργία σας θα είναι βελτιωμένη με αποτέλεσμα καλύτερη μνήμη αλλά και αυξημένα επίπεδα χαράς. Τέλος καθώς θα νιώθετε σωματική ευεξία είναι φυσικό επακόλουθο να αυξηθεί και η αυτοπεποίθηση σας.

Στόχος

Θα πρέπει να στοχεύετε σε ένα BMI 18,5-24,9. Για να υπολογίσετε αυτόν τον αριθμό χρησιμοποιείστε την πράξη:

BMI : Βάρος / (Ύψος)2

Ο μυστικός συνδυασμός για γρήγορο αδυνάτισμα:

Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να εμφανιστούν ταχεία αποτελέσματα, καλό θα ήταν να συνδυάσετε όσες περισσότερες λύσεις μπορείτε και ιδανικά πάντα με καλή διατροφή και γυμναστική!

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά:

1. Mindset  - Νοοτροπία

Είναι πολύ σημαντικό να βάλετε ένα πρόγραμμα και να το διατηρήσετε. Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες τήρησης του πλάνου. Μην απογοητεύεστε γιατί θα δείτε ότι μόνο οι 1 με 2 πρώτες εβδομάδες είναι οι δύσκολες, καθώς ο οργανισμός συνηθίζει. Μετά από τις πρώτες εβδομάδες θα γίνονται αυτόματα οι αλλαγές που θα εφαρμόσετε, χωρίς κάποια μεγάλη δυσκολία!

 Οπότε η πρώτη δύσκολη εβδομάδα θα χρειαστεί αποφασιστικότητα!

2. Διατροφή

Φυσικά η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αδυνάτισμα. Θα μπορούσατε φυσικά να συμβουλευτείτε κάποιον διατροφολόγο, ή και απλώς να αποφεύγετε τροφές που γνωρίζουμε όλοι ότι επιβραδύνουν την διαδικασία του αδυνατίσματος. Εστιάστε σε τροφές όπως κρέας, ψάρι, αυγά που περιέχουν πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά αλλά και λαχανικά που περιέχουν ποικιλία αντιοξειδωτικών. Αποφύγετε το junk food και τα τηγανητά και περιορίστε την κατανάλωση υδατανθράκων και φρούτων. Πίνετε πολύ νερό και αποφύγετε όσο μπορείτε το αλκοόλ.

3. Γυμναστική

Η γυμναστική, εκτός από λιποδιάλυση και αύξηση μυϊκού τόνου, προσφέρει και πολλά οφέλη στην διατήρηση μιας καλής ψυχολογικής κατάστασης, η οποία θα σας βοηθήσει στην διατήρηση του διατροφικού σας πλάνου, καθώς αν είστε χαρούμενοι είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Στοχεύστε να γυμνάζεστε για μια ώρα τουλάχιστον δυο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Συμπληρώματα Διατροφής για Αδυνάτισμα

Εκτός από τις παραπάνω αναμενόμενες  λύσεις, φυσικά υπάρχουν και συμπληρώματα διατροφής τα οποία βοηθούν στην επιτάχυνση της διαδικασίας.

1. CLA

Το CLA αποτελεί ένα φυσικό λιπαρό οξύ το οποίο βρίσκεται στο κρέας και στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Δρα αυξάνοντας τα επίπεδα ενζύμων και πρωτεϊνών που βοηθούν στην καταστροφή του λίπους με αποτέλεσμα να βοηθάει στην καύση του αποθηκευμένου λίπους αλλά και στην αύξηση του μυϊκού τόνου.

2. Χρώμιο

Το χρώμιο αποτελεί κομμάτι της χρωμοδουλίνης, η οποία βοηθάει στην σωστή δράση της ινσουλίνης. Δρα μειώνοντας την όρεξη και την επιθυμία τσιμπήματος φαγητού. Μια επιπλέον ιδιότητά του είναι να ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος.

3. Πράσινο τσάι

Το γνωστό σε όλους πράσινο τσάι, είναι ευεργετικό για το αδυνάτισμα  καθώς αυξάνει το μεταβολισμό μέσω αύξησης των επιπέδων ορμονών που καίνε το λίπος, όπως της νορεπινεφρίνης. Επίσης μειώνει την όρεξη και περιέχει τις κατεχίνες , οι οποίες είναι πολύ καλά αντιοξειδωτικά.

4. Χολίνη

Η χολίνη βοηθάει στην γαλακτωματοποίηση και στην διάλυση των λιπών και της χοληστερόλης στο σώμα, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο εύκολη η μεταφορά των λιπών έξω από τα κύτταρα. Έτσι το σώμα τα απομακρύνει πολύ πιο εύκολα. Επίσης βοηθάει στην παραγωγή λιποτροπικών παραγόντων οι οποίοι μετατρέπουν το λίπος σε ωφέλιμα προϊόντα όπως την HDL – την «καλή» χοληστερόλη.

5. Ινοσιτόλη

Η ινοσιτόλη αποτελεί έναν λιποτροπικό παράγοντα ο οποίος βοηθάει στην διάλυση αλλά και στην γαλακτωματοποίηση των λιπών. Επίσης βοηθάει και στην καλή υγεία των μαλλιών.

6. Guarana

Το guarana είναι ένα αναρριχητικό φυτό που προέρχεται από τον Αμαζόνιο. Περιέχει καφεΐνη η οποία αυξάνει τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να καίγονται περισσότερες θερμίδες σε κατάσταση ηρεμίας. Επίσης έχει την ιδιότητα να καταστέλλει γονίδια τα οποία παίρνουν μέρος στην παραγωγή λιποκυττάρων.

7. Λεκιθίνη:

Η λεκιθίνη αποτελεί ένα φωσφολιπίδιο το οποίο περιέχει χολίνη, ινοσιτόλη, φωσφορικό άλας, γλυκερόλη και λιπαρά οξέα. Αποτελεί πηγή λιποτροπικών παραγόντων όπως η χολίνη και η ινοσιτόλη οι οποίες διασπούν το λίπος σε μικρότερα κομμάτια. Έτσι ο οργανισμός μπορεί να αποβάλλει τα κομμάτια λίπους πιο εύκολα.

8. Πιπέρι Cayenne

Το πιπέρι Cayenne έχει την ιδιότητα να αυξάνει τον μεταβολισμό και να μειώνει την επιθυμία λήψης φαγητού. Επίσης βοηθάει στο κάψιμο θερμίδων.

9. Φύκια Kelp

Τα φύκια Kelp , μέσω του ιωδίου που περιέχουν, ρυθμίζουν τα επίπεδα του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα να έχουν δράση στην μείωση βάρους.

Σχετικά προϊόντα